Klinikk Hegland er en moderne klinikk.

Klinikken utfører også medisinske behandlinger.

I tillegg jobber vi med flere ulike fillerbehandlinger som kan fukte, fornye og øke elastisiteten i huden, samt øke volum i lepper ol.

kontakt oss

Klinikk Hegland
Tel: 92 25 23 44
post@klinikkhegland.no

Følg oss på:

Blog

Våre behandlinger – våre priser

Prisliste behandlinger - kosmetisk og medisinsk

Aldersgrense på behandlinger er 20 år (*med unntak) – Medisinsk behandling under 20 vurderes individuelt.

Avansert medisinsk med botox

Masseter/Tanngnissing

Dette er en behandling som kan fjerne eller redusere anspent kjevemuskelatur og tanngnissing.

Pris

4400,-

Behandling av migrene

Injeksjonsbehandlingen er ofte svært effektiv mot kronisk migrene og spenningshodepine.

Pris

fra 4500,-

Behandlingen mot hyperhidrose

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting i armhuler, hender eller panne så kan dette reduseres med injeksjonsbehandling

Pris

fra 3500,-

Hender: 5000,- / Armhuler: 5000,- / Panne: 3500,-

Kosmetisk med botox

Smilerynker (kråketær)

Kråketær kalles også for «smilerynker» og du får de av å le og smile mye. Selv om kråketær ofte betraktes som sjarmerende, ønsker du kanskje ikke at de også skal være synlige når du slapper av i ansiktet...Orbicularis oculi

Pris

2900,-

Øynbrynsløft

Behandling av dette området vil gjøre så den lille muskelen nær øyenbrynet slapper mer av. Øyenbrynet løfter seg litt og du vil se friskere og mer uthvilt ut..

Pris

2900,-

Bunny lines

Vi referer til nese linjer «Bunny Lines» de fine linjene som kommer fram når man rynker nesen...

Pris

2900,-

Orbicularis oris
(Rynker rundt munn)

Disse kan fjernes med injeksjoner om de ikke er blitt for dype. Ved linjer som virkelig har satt seg vil effekten bli best med en kombinasjonsbehandling...

Pris

2900,-

Depressor anguli oris
(Sur munn)

Sur munn» (Marionettelinjer) er noe mange sliter med når man kommer i voksen alder. Da er det vanlig med tap av volum i ansiktet...

Pris

2900,-

Glabella komplekset
(Sinnarynke)

Dette oppstår på grunn av gjentatte muskelkontraksjoner, hvor det hos noen setter seg som en “statisk linje” i overhuden. Muskelen her aktiveres mye når vi "grubler" eller myser mot solen. Over-aktivering av denne muskelen gir også ofte hodepine, og kan trigge migrene.

2900,-

Frontalis (Panne)

Pannemuskelen (Frontalis) er den eneste muskelen i ansiktet som trekker oppover, og hovedoppgaven er å løfte på øyenbrynene. Denne bevegelsen vil over tid danne pannelinjer i varierende grad.

Pris

2900,-

Gummy smile

Behandling vil hemme nerveimpulsen til de mimiske musklene, som styrer overleppen. Deretter vil disse musklene slappe av, så tannkjøttet blir mindre synlig.

Pris

2900,-

Lip Flip

Injeksjonen hemmer midlertidig musklene rundt leppen din. Dette får leppen til å “vippe” oppover og utover, og gir et naturlig fyldigere utseende.

NÅ: 1000 Pris:1500,-

Platysmabånd

Platysma er en tynn muskel som går langs halsen og inneholder vertikale platysma-bånd (halskjeder), som blir mer synlige ved mye trening og hos personer med noe anspent underkjeve....

Pris

2900,-

Cobblestone chin (Appelsinhake)

Appelsinhake er den ruglete og ujevne formen haken får ved bruk av ansikstmimikk i området. Dette kan være mest synlig når en snakker....

Pris

2900,-

Behandlinger med fillers

Marionettelinjer

Med fillerbehandling kan vi redusere linjene og gi et mer ungdommelig utseende. Produktet blir lagt i selve linjen for å jevne ut fordypningen. Behandlingen kan samtidig løfte munnviker som henger.

Pris

Fra: 4200,-

Nasobial linje/fold

Nasolabiale er linjene som går fra siden av nesen og ned til munnviken. Med filler kan man redusere dybden på linjene og gjøre de mindre fremtredende.

Pris

fra 4200,-

Leppe filler

Vi kan fremheve leppene ved å legge fylde langs leppekanten eller øke volum, så kalt "plumping". Leppen mister med årene sin naturlige fylde, er naturlig og pent og gjenskape fylden hos voksne.

Pris

fra 3500,-

Pre Jowline

Om du ønsker å stramme opp huden på kjevelinjen og ansiktshuden har nok spenst, kan man løfte og glatte ut huden med hjelp av filler.

Pris

fra 3500,-

Jowline/ kjevelinje

Om du ønsker å stramme opp huden på kjevelinjen og ansiktshuden har nok spenst, kan man løfte og glatte ut huden med hjelp av filler.

Pris

4200,-

Kinnbein

Med filler kan vi bygge opp kinnben og markere dem. Ved å injisere filler i kinnben kan det gi hele ansiktet et løft.

Pris

4200,-

Skinbooster- injeksjoner

Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Pris

4000,-

Temple filler/ tinning

Tinningene er ofte et oversett område som med behandling av fillere kan gjøre en stor forskjell. Når man mister fylden i tinningene kan det får brynene til å falle ned.

Pris

fra 3500,-

Fjerning av filler- hylase (fra andre klinikker)

Fjerning av filler

Pris

3100,-

Behandlinger med Skinpen

Skinpen

SkinPen- En helt naturlig behandling som gir et fantastisk resultat. Ny og frisk hud som stråler. SkinPen stimulerer huden til å danne nytt kollagen i underhuden, som kan redusere linjer, rynker, mørke felt, porer, kviser og uren hud.Reduserer arr, strammer opp og gir en fantastisk glød.

Nå 2000.-

Før 2500,-

Rabatt

Ved flere behandlinger

Ved flere tjenester på en gang får du rabatt på flere områder gjort på samme dag.